“Na mijn herstel wilde ik iets terugdoen voor kankeronderzoek”

In 2014 kreeg Nathalie de diagnose kanker. Ze werd schoon verklaard. Sindsdien zetten moeder en dochter zich samen in voor KWF. Lees hun bijzondere verhaal.

Schrik van mijn leven
“In 2014 werd bij mij een melanoom ontdekt”, vertelt Nathalie. “Na het eerste onderzoek kreeg ik de schrik van mijn leven. Het was kwaadaardig en ik had uitzaaiingen. Op zo’n jonge leeftijd sta je er niet bij stil dat het je kan overkomen. Rond mijn oksel werd een aantal klieren verwijderd en onderzocht op kankercellen. Na drie operaties kreeg ik gelukkig het verlossende woord: u bent schoon.”

In actie voor KWF
Na haar ziekte pakte Nathalie haar leven weer op. Ze had sterk het gevoel dat onderzoek naar kanker en de voortschrijdende kennis hadden bijgedragen aan haar herstel. Ze wilde graag iets terug doen in de strijd tegen kanker. Nathalie: “Naomi, was toen zeven jaar oud. Ze wilde heel graag helpen. Samen startten we een aantal kleine, lokale acties voor KWF. We verkochten bijvoorbeeld zelfgemaakte koekjes en sleutelhangertjes in de buurt.”

SamenLoop voor Hoop
Het hoogtepunt van hun acties was de SamenLoop voor Hoop in juni van dit jaar. Tijdens deze sponsorloop wandelen teams 24 uur achtereen voor kankeronderzoek. Naomi startte een eigen team en zette allerlei acties op. Ze haalde lege flessen op en stond op de SamenLoop braderie met sleutelhangers, snoeppotjes en spelletjes. Via haar Facebook pagina ‘Naomi voor Kwf Kankerbestrijding’ konden mensen haar volgen en de spulletjes bestellen. Naomi: “We hebben hiermee in totaal € 1.600 ingezameld. Ik was onwijs blij en verrast dat het zo veel was. Ik probeer volgend jaar weer mee te doen en denk alweer na over nieuwe acties.”

Collecte
Nathalie coördineert de collecteweek in Beijum, samen met twee andere vrijwilligers. Naomi en Nathalie lopen samen ook een aantal straten. Nathalie: “Het is bijzonder hoe je met mensen in gesprek komt. Bijna iedereen kent wel iemand die de ziekte heeft of heeft gehad. Soms hoor je heel persoonlijke verhalen.” Naomi hoopt dat iedereen doneert tijdens de collecteweek: “Er is geld nodig voor onderzoek om de mensen die de ziekte krijgen nog beter te kunnen helpen. Ik vind het fijn dat ik daar op deze manier iets aan kan doen.”

Ga naar de Facebook pagina van Nathalie en Naomi.

93 comments on ““Na mijn herstel wilde ik iets terugdoen voor kankeronderzoek”

 1. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

 2. Thanks for the diverse tips contributed on this blog. I have noticed that many insurance providers offer shoppers generous reductions if they favor to insure a few cars with them. A significant variety of households own several autos these days, in particular those with more aged teenage kids still located at home, as well as the savings with policies may soon increase. So it will pay to look for a great deal.

 3. I am just writing to make you understand what a perfect experience my wife’s princess obtained using your webblog. She noticed some things, which included what it is like to possess an excellent teaching spirit to make others with no trouble learn about specific specialized things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for providing those productive, trusted, informative as well as unique tips on your topic to Mary.

 4. I precisely had to say thanks all over again. I’m not certain the things I could possibly have created in the absence of the actual hints discussed by you concerning such concern. It actually was a real difficult condition for me personally, but discovering a new professional fashion you handled it forced me to cry for delight. I’m grateful for the assistance and as well , have high hopes you comprehend what a powerful job you’re carrying out educating men and women by way of your blog. I am certain you’ve never come across all of us.

 5. Thanks for your suggestions. One thing I’ve noticed is the fact that banks as well as financial institutions really know the spending routines of consumers as well as understand that many people max away their own credit cards around the vacations. They sensibly take advantage of this particular fact and begin flooding your own inbox as well as snail-mail box along with hundreds of Zero APR credit card offers right after the holiday season finishes. Knowing that if you’re like 98% of all American community, you’ll rush at the possible opportunity to consolidate card debt and shift balances for 0 apr interest rates credit cards. jjjihkm https://headachemedi.com – what to take for Headache pain

 6. Thanks for your concepts. One thing we’ve noticed is banks along with financial institutions are aware of the spending practices of consumers while also understand that most of the people max out and about their real credit cards around the getaways. They properly take advantage of this specific fact and commence flooding your current inbox along with snail-mail box using hundreds of no-interest APR card offers just after the holiday season concludes. Knowing that should you be like 98% of American community, you’ll rush at the possible opportunity to consolidate card debt and shift balances for 0 apr interest rates credit cards. kjjiikm https://headachemedi.com – guided meditation for headache relief

 7. Thanks for your suggestions. One thing I’ve noticed is the fact that banks as well as financial institutions really know the spending routines of consumers as well as understand that many people max away their credit cards around the vacations. They sensibly take advantage of this particular fact and start flooding your own inbox as well as snail-mail box along with hundreds of 0 APR credit card offers right after the holiday season finishes. Knowing that if you’re like 98% of the American public, you’ll leap at the opportunity to consolidate credit debt and transfer balances to 0 annual percentage rates credit cards. dddddfj https://headachemedi.com – buy Headache medication

 8. Thanks for your tips. One thing we have noticed is always that banks and also financial institutions have in mind the spending behavior of consumers and also understand that a lot of people max away their own credit cards around the holiday seasons. They prudently take advantage of this kind of fact and begin flooding the inbox and also snail-mail box together with hundreds of Zero APR card offers immediately after the holiday season ends. Knowing that if you’re like 98% of the American public, you’ll leap at the chance to consolidate credit debt and transfer balances to 0 annual percentage rates credit cards. dccccei https://headachemedi.com – Headache threatment drugs

 9. Thanks for your suggestions. One thing I’ve noticed is the fact that banks as well as financial institutions really know the spending routines of consumers as well as understand that many people max away their credit cards around the vacations. They sensibly take advantage of this particular fact and start flooding your own inbox as well as snail-mail box along with hundreds of 0 APR credit card offers right after the holiday season finishes. Knowing that if you’re like 98% of the American public, you’ll leap at the opportunity to consolidate credit debt and transfer balances to 0 annual percentage rates credit cards. ddddcfi https://thyroidmedi.com – buy thyroid drugs

 10. Thanks for your ideas. One thing I have noticed is that banks and financial institutions know the spending habits of consumers and understand that most people max out their credit cards around the holidays. They wisely take advantage of this fact and start flooding your inbox and snail-mail box with hundreds of 0 APR credit card offers soon after the holiday season ends. Knowing that if you are like 98% of the American public, you’ll jump at the chance to consolidate credit card debt and transfer balances to 0 APR credit cards. bbbbbbi https://thyroidmedi.com – buy thyroid pain medicine

 11. Thanks for your strategies. One thing really noticed is that often banks plus financial institutions know the dimensions and spending patterns of consumers plus understand that plenty of people max outside their cards around the trips. They correctly take advantage of this real fact and then start flooding a person’s inbox plus snail-mail box by using hundreds of no interest APR credit cards offers shortly when the holiday season closes. Knowing that when you are like 98% in the American general public, you’ll get at the one opportunity to consolidate financial debt and switch balances towards 0 rate credit cards. poonmpp https://thyroidmedi.com – thyroid threatment

 12. Thanks for your tips. One thing we have noticed is always that banks and also financial institutions have in mind the spending behavior of consumers and also understand that a lot of people max away their own credit cards around the holiday seasons. They prudently take advantage of this kind of fact and begin flooding the inbox and also snail-mail box together with hundreds of Zero APR card offers immediately after the holiday season finishes. Knowing that in case you are like 98% of all American open public, you’ll hop at the opportunity to consolidate personal credit card debt and move balances for 0 interest rates credit cards. gffffhk https://stomachmedi.com – stomach medication for sale

 13. Thanks for your ideas. One thing I have noticed is that banks and financial institutions know the spending habits of consumers and understand that most people max out their credit cards around the holidays. They wisely take advantage of this fact and start flooding a person’s inbox plus snail-mail box by using hundreds of no interest APR credit cards offers shortly when the holiday season closes. Knowing that when you are like 98% in the American general public, you’ll get at the one opportunity to consolidate financial debt and switch balances towards 0 rate credit cards. onnmloo https://stomachmedi.com – stomach meds otc

 14. Thanks for your strategies. One thing really noticed is that often banks plus financial institutions know the dimensions and spending patterns of consumers plus understand that plenty of people max outside their own credit cards around the holiday seasons. They prudently take advantage of this kind of fact and begin flooding the inbox and also snail-mail box together with hundreds of Zero APR card offers immediately after the holiday season finishes. Knowing that in case you are like 98% of all American open public, you’ll hop at the opportunity to consolidate personal credit card debt and move balances for 0 interest rates credit cards. fffeegk https://stomachmedi.com – stomach meds for sale

 15. Thanks for your ideas. One thing I have noticed is that banks and financial institutions know the spending habits of consumers and understand that most people max out their credit cards around the holidays. They wisely take advantage of this fact and start flooding your inbox and snail-mail box with hundreds of 0 APR credit card offers soon after the holiday season ends. Knowing that if you are like 98% of the American public, you’ll jump at the chance to consolidate credit card debt and transfer balances to 0 APR credit cards. bbbbbba https://pancreasmedi.com – stomach pain medicine

 16. Thanks for your concepts. One thing we’ve noticed is banks along with financial institutions are aware of the spending practices of consumers while also understand that most of the people max out and about their real credit cards around the getaways. They properly take advantage of this specific fact and commence flooding your current inbox along with snail-mail box using hundreds of no-interest APR card offers just after the holiday season concludes. Knowing that should you be like 98% of American community, you’ll rush at the possible opportunity to consolidate card debt and shift balances for 0 apr interest rates credit cards. kjjiikm https://pancreasmedi.com – what to take for stomach pain

 17. Thanks for your suggestions. One thing I’ve noticed is the fact that banks as well as financial institutions really know the spending routines of consumers as well as understand that many people max away their credit cards around the vacations. They sensibly take advantage of this particular fact and start flooding your own inbox as well as snail-mail box along with hundreds of 0 APR credit card offers right after the holiday season finishes. Knowing that if you’re like 98% of the American community, you’ll rush at the possiblity to consolidate card debt and shift balances for 0 apr interest rates credit cards. iiihhjm https://pancreasmedi.com – what to take for stomach pain

 18. Next time I read a blog, I hope that it does not fail me as much as this particular one.
  I mean, I know it was my choice to read through, nonetheless I genuinely thought you would
  have something helpful to talk about. All I hear is a
  bunch of crying about something you could
  possibly fix if you were not too busy searching for attention. https://gumroad.com/l/takipci-satin-al-tr

 19. Outstanding post, I conceive people should acquire a lot from this weblog its real user friendly. So much fantastic information on here .
  Thanks , I ave recently been searching for information approximately this subject for a long
  You made some decent factors there. I regarded on the internet for the difficulty and located most individuals will associate with together with your website.
  Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I ave been trying for a while but I never seem to get there! Cheers
  Really enjoyed this blog article.Really thank you!
  Lovely site! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also
  Usually I do not read article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite nice post.
  Only wanna input that you have a very nice web site , I like the layout it really stands out.
  we came across a cool website that you just may possibly delight in. Take a search when you want

 20. You generated some decent points there. I looked on-line for that problem and discovered the majority of people will go coupled with with all your internet site.
  Looking forward to reading more. Great blog post.Really thank you! Will read on
  Well I sincerely liked studying it. This tip procured by you is very useful for accurate planning.
  Rattling clean internet internet site , appreciate it for this post.

 21. time here at web, however I know I am getting knowledge all the time by
  Im thankful for the blog post.Really looking forward to read more. Will read on
  wow, awesome blog.Really thank you! Fantastic.
  Thank you for your great article! It continues to be very useful. I wish that you all carry on sharing your knowledge with us.
  We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in

 22. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it ;
  ) I will come back yet again since i have book-marked it. Money and freedom is the
  greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.
  0mniartist asmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.